Retourneren

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen bedenktijd: dat betekent dat je het recht hebt om zonder opgave van redenen het artikel terug te sturen. Dit dien je binnen die 14 dagen kenbaar te maken via mail: info@erbijwoonoutlet.nl. Natuurlijk horen wij liever wel de reden, zeker als het product op enige wijze niet voldoet!

Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd, vanaf het moment van kenbaar maken via mail, om het artikel in originele staat en passend verpakkingsmateriaal terug te sturen. Je kunt je retourzending sturen naar:

erBij WoonOutlet
Zandwilg 22
1731 LS Winkel

De bijkomende verzendkosten zijn voor jouw eigen rekening. De eerder betaalde verzendkosten van je oorspronkelijke bestelling krijg je wel teruggestort. Heb je meerdere artikelen besteld en stuur je niet alles retour? Dan krijg je de verzendkosten niet teruggestort.

Nadat wij het product in originele staat hebben ontvangen, storten wij het volledige aankoopbedrag (inc. de betaalde verzendkosten bij de aankoop van het product) binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Je krijgt daarvan een statusupdate in je mail.