Wandkleed The Look

Urban Cotton
UC-THELOOK
    Levertijd:1-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Je maakt je interieur pas echt persoonlijk door het toevoegen van echte eyecatchers. Dit ontwerp is er echt zo één. De zware katoenen stof creëert die echte urban feel en de neutrale tinten zorgen er voor dat het ontwerp in iedere interieurstijl past. Het wandkleed The Look is heel geschikt voor je woonkamer, hal of slaapkamer. Verkrijgbaar in drie maten.

Een wandkleed dat binnenkomt
Een interieur dat als een warme deken om je heen valt en weerspiegelt wie jij bent! Dat maakt dat je je thuis voelt in je huis. Om dit te bereiken heb je soms wel een beetje lef nodig, om te zorgen dat het jouw stijl wordt. Met het wandkleed The Look maak je echt dit statement, maar valt heel mooi samen met de rest van je interieur.

Ophangsysteem

Om de wandkleden optimaal tot hun recht te laten komen, heeft Urban Cotton in samenwerking met creatief talent een aantal bijpassende mogelijkheden voor wandbevestiging ontwikkeld. Deze producten zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig staal.

De roede is verstelbaar, zodat je hem eenvoudig kunt afstellen op de juiste maat. De roede kun je in haken leggen of je kunt kiezen voor vaste hoekprofielen.

Hooked Rod Curve
Afmetingen

L: 145 x 190 cm
M: 110 x 152 cm
S: 80 x110 cm

Materiaal

katoen

Kleur

mulit