Over erBij

erBij

ErBij richt zich op alle spullen voor erbij: verlichting, vloerkleden, plaids, kussens, ornamenten, wandplanken, spiegels, kandelaars, (foto)schilderijen en alles wat je nog meer kunt verzinnen op het gebied van woonaccessoires en -decoratie.

ErBij WoonOutlet is samen met Houten Meubel Outlet en De Woon Winkel gevestigd in Winkel (N-H). Met een grote showroom van meer dan 1200m2 is er meer dan genoeg te kijken, voelen en snuffelen: de keuze is enorm. Daarnaast hebben alle winkels een uitgebreide webshop.

Een deel van de collectie van erBij valt onder Outlet en het andere deel onder Woon.

Woon

Het deel van de collectie dat onder Woon valt, vind je ook terug in De Woon Winkel. Trendy woonmerken als By-Boo, Light&Living, Goround en nog meer voeren hier de boventoon. Veel artikelen zijn aanwezig in de showroom. De artikelen die wel online staan, maar niet aanwezig zijn in de showroom, zijn meestal wel te bestellen.

Outlet

Het deel van de collectie dat onder Outlet valt, wordt door ons blind ingekocht in grote partijen rechtstreeks bij de fabriek. Van tevoren weten we dus niet wat er binnenkomt. Alle artikelen zijn nieuw. Soms is de verpakking beschadigd, soms het artikel zelf. In het laatste geval wordt dat er netjes bij vermeld. De prijzen liggen flink lager dan de landelijke adviesprijs. Deze artikelen zijn online duidelijk te herkennen door het label Outlet.

Cookie erBij? Manage cookies